Přemýšlím...

Alfalfa bio 120g Sonnentor

Produkt není k dispozici.
Již Arabové byli přesvědčeni o síle klíčivých semínek. Čerstvý křupavý požitek!
 
Výhonky alfalfa v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců. Výhonky alfalfa se používají do salátů, polévek a jako obloha na chleba.
 
Před konzumací doporučujeme ještě jednou oparně umýt teplou vodou.
 
Tip: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.
 
Doba namáčení: 6-8 hodin, poté propláchnout vodou
 
Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle
 
Ideální teplota: 18-20°C
 
2 x denně oplachovat

 



Zasílání novinek e-mailem
Půjčovna šátků