Přemýšlím...

Javorový sirup 100%-ní Grade A 250 ml BioNebio

Obj. č.: 12740
Cena: 153 Kč


Eshop
  • skladem 1 kus
Prodejna Brno
  • k dodání do 5 pracovních dnů od Vaší objednávky
Prodejna Praha
  • k dodání do 5 pracovních dnů od Vaší objednávky
Prodejna Olomouc
  • k dodání do 5 pracovních dnů od Vaší objednávky
Prodejna Pardubice
  • k dodání do 5 pracovních dnů od Vaší objednávky
Prodejna Plzeň
  • k dodání do 5 pracovních dnů od Vaší objednávky
Prodejna Znojmo
  • k dodání do 5 pracovních dnů od Vaší objednávky
Prodejna Košice (SK)
  • k dodání do 5 pracovních dnů od Vaší objednávky

Výrobce: BioNebio


Popis Specifikace Hodnocení Dotazy

Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti. Čím světlejší barva, tím jemnější méně intenzivní vůně a chuť, a tím dražší sirup. Grade A (Canada No. 1 Light) je velmi světlý jemný a luxusní sirup, vhodný jako dárek. Grade B (Canada No. 2 Medium) je světlý javorový sirup, méně intenzivní javorové chuti. Grade C (Canada No.2 Amber) je nejoblíbenější mezi Evropany a má příjemnou javorovou chuť. Grade D (Canada No. 3 Dark) je tmavý sirup vhodný pro gastronomii a výrobu potravin.

UPOZORNĚNÍ: Zákazníkům někdy připadá pravý javorový sirup příliš řídký. V prodeji jsou i „šizené” sirupy, které místo 100%-ní zahuštěné javorové šťávy obsahují cukr, glukózový sirup, kukuřičný sirup, umělá aromata, barviva atd. Tyto výrobky jsou obvykle hustší než pravý javorový sirup. Neměly by však být nazývány javorovým sirupem (obvykle jsou) a měly by být daleko lacinější, než pravý javorový sirup (obvykle nejsou)!!!

Složení 100% bio zahuštěná míza z javoru cukrového
Použití Grade A je nejjemnější a nejsvětlejší druh. Je vhodný ke stolními použití a díky jemné chuti i pro malé děti. Hodí se nejlépe k dochucení již hotových pokrmů: na palačinky, lívance, na bílý jogurt, do musli a na zmrzlinové a ovocné poháry. Javorovým sirupem můžete při vaření a pečení nahradit bílý cukr v poměru 3 díly sirupu za 4 díly cukru.
Údržba Po otevření skladujte v ledničce (1 – 6 °C).
Kusy 250 ml
Vyrobeno Kanada
Cena za 100 ml
U baleníCena za 100 ml
250 ml:61,20 Kč

Hodnocení zákazníků

Zatím produkt nikdo nehodnotil... Buďte první:)

Přidat hodnocení

Jméno
Vaše hodnocení
Váš komentář
Ověřovací kód

Dotazy zákazníků


Přidat dotaz

Jméno
E-mail
Text dotazu Nepoužívejte HTML značky
Ověřovací kód

Soubory ke stažení



Související produkty

Související kurzy
termín: 05.12. 15:00-16:00
kapacita:  15     přihlášeno: 6
lokalita: Praha
Více
termín: 06.12. 10:15-12:00
kapacita:  10     přihlášeno: 3
lokalita: Praha
Více
termín: 07.12. 10:30-12:00
kapacita:  15     přihlášeno: 2
lokalita: Brno
Více
termín: 09.12. 15:30-17:00
kapacita:  15     přihlášeno: 0
lokalita: Brno
Více
termín: 13.12. 10:00-12:00
kapacita:  15     přihlášeno: 1
lokalita: Brno
Více
termín: 14.12. 10:15-12:00
kapacita:  10     přihlášeno: 2
lokalita: Praha
Více
Zasílání novinek e-mailem
Půjčovna šátků