Přemýšlím...

Guaracao- kakaový nápoj 100g, Guaranaplus

Produkt není k dispozici.
Tento výborný kakaový nápoj GUARACAO je z pravé brazilské guarany a lahodného kakaového prášku se sníženým obsahem tuku, vyrobený z nepražených vybraných kakaových bobů z Ekvádoru.
 
Nápoj je v poměru 50:50: tzn. v jednom balení je 50g guarany a 50g kakaového prášku. Touto kombinací vznikl chutný a efektivní nápoj, který Vás např. po ránu tzv. nakopne a dodá dobrou náladu.
 
Příprava je velmi jednoduchá: 2 čajové lžičky v šálku zalijeme horkým mlékem (vodou) u a rozmícháme. Nápoj lze připravit i ze studené vody či mléka. V teplém mléce se však krásně uvolní lahodná chuť a vůně čerstvého kakaa.
 
Guarana je liánovitá rostlina, která pochází z tropických pralesů Amazonie. Je nazvána po Indiánech z kmene Guaraní, kteří ji po staletí používali jako elixír dlouhého života. Obsahuje guaranin, stimulační látku podobnou kofeinu a kofein. Guarana není návyková a její užívání je naprosto bezpečné. Guarana pomáhá stimulovat nervový systém, ničí volné radikály a podporuje mozkovou činnost, výdrž a vitalitu.
Důležitá informace: Guaranový prášek je vyroben přímo v Brazílii, tím nejbezpečnějším a nejšetrnějším možným způsobem: brazilský výrobce pečlivě vybírá tu nejkvalitnější guaranu tak, aby nebyla stříkaná pesticidy či nějak uměle podpořena k růstu. Vybírá se čistě přírodní guarana z vybraných a stále kontrolovaných zdrojů. Po důkladném vysušení guaranových plodů těsně před pomletím se nechají udělat zdravotní rozbory. Po pomletí guarany se dělají zdravotní rozbory znovu. Až poté je guaranový prášek vyexpedován z Brazílie do České republiky.
 
Kakaový prášek natural (10/12) se sníženým obsahem tuku - min. obsah kakaového másla 10% – z jedinečných nepražených ekvádorských kakaových bobů. Kakaový prášek je produkt, který vzniká lisováním kakaové hmoty, při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45%. Zbytek hmoty, který zůstane, se nazývá kakaový koláč (torta, cocoa cake), který obsahuje cca 10 až 12 % kakaového másla. Po rozemletí „koláče“ vzniká kakaový prášek. Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42°C.


Zasílání novinek e-mailem
Půjčovna šátků