Přemýšlím...

Jáhly sladké Bio 500 g Danfood

Produkt není k dispozici.

Sladké jáhly - název sladké mají kvůli vyššímu obsahu proteinů oproti běžným jáhlám.


Podporují činnost sleziny a slinivky. Mají přirozeně nahořklou chuť (která se dá odstranit vícenásobným spařením horkou vodou). Vaříme je v jiném poměru s vodou než běžné jáhly, a to cca 1:2. Přirozená vlastnost těchto speciálních jáhel je, že pustí šlem a nikdy je neuvaříte jako sušší přílohu.

Tip na chutnou přípravu: osmažíme cibuli na měsíčky, můžeme přidat kostky dýně hokkaido, přelejeme vodou a vsypeme jáhly. Necháme vařit cca 20-30 minut. Výhoda takto připravené přílohy je nasládlá chuť.



Zasílání novinek e-mailem
Půjčovna šátků