Přemýšlím...

Kmín křížový/mateřský bio, celý 40g Sonnentor

Produkt není k dispozici.
Kmín křížový je charakteristické koření indické kuchyně.
 
Jako součást mnoha kořeněných směsí, z nichž nejznámější je pravděpodobně Garam Masala, koření nespočet jídel subkontinentů. Pro přípravu Tandoori pokrmů a luštěnin je rovněž výborný. Také kuchyně jižní Ameriky, blízkého východu a severní Afriky začlenily tuto silnou, těžkou, kořeněno-sladkou chuť křížového kmínu. Kdo jej má rád, pro toho je arabský „hummus“, pokrm z hrachu, sezamové pasty, česneku a křížového kmínu, opravdovou srdeční záležitostí. K tomu servírovat plackový chléb a štěstí je hotovo!
 
Tip: Pro dosažení intenzivního aroma se koření těsně před použitím orestuje a rozdrtí v hmoždíři.
 
U citlivých osob možnost fotosenzibilizace.


Zasílání novinek e-mailem
Půjčovna šátků