Přemýšlím...

Kopr bio 15g Sonnentor

Produkt není k dispozici.

léčí nadýmání, poruchy trávení, zvyšuje tvorbu mateřského mléka, snižuje tlak


Proti koprovým okurkům nebo letnímu okurkovému jogurtu s koprem se nedá nic namítat, přesto toto koření omezit pouze na přípravu tohoto, by bylo plýtvání. Kdo má rád norskou kuchyni, může připravit lososa, mušle nebo krevety s koprovou omáčkou a potěšit se typickou skandinávskou chutí.
 
Čisté, vonící, citronové aroma kopru se výborně hodí ke kořenové zelenině, fazolím, bramborám a červené řepě. Také ruský boršč (polévka z červené řepy) nutně potřebuje kopr, aby chutnal autenticky. Velmi chutný je rovněž indický čočkový špenát, jehož charakter určuje nať a semínka kopru. V Rakousku zná téměř každý tradiční koprové fazole s hovězím masem.
 
Tip: díky jeho citlivému aroma, se doporučuje přidat nať teprve ke konci vaření.


Zasílání novinek e-mailem
Půjčovna šátků