Přemýšlím...

Petržel řezaná bio 15g Sonnentor

Produkt není k dispozici.

prominent mezi bylinami


O petrželi nemůžeme říct, že se k něčemu nehodí. Možná proto patří k těm kuchyňským bylinám, které se zdají ve středoevropské kuchyni nepostradatelnými.
 
Nať s hladkými nebo kadeřavými lístky se v našich zeměpisných šířkách velmi často a s oblibou používá do spousty jídel. Vedle polévek, salátů a brambor, ke kterým se citronové a anýz připomínající aroma výborně hodí, se dají z natě vykouzlit také kreativní jídla.
 
Doporučujeme vyzkoušet také orientální petrželový salát: velké množství natě (nešetřit!) jemně nasekat a smíchat s několika rajčaty, na to přidat dresing z citronu, soli a olivového oleje. Petržel se přirozeně skvěle hodí k rybám, vajíčkům, zelenině a téměř ke všemu, na co má člověk chuť.


Zasílání novinek e-mailem
Půjčovna šátků