Přemýšlím...

Sada keramických nožů se škrabkou - malá

Produkt není k dispozici.

Sada v dárkovém balení obsahuje jeden malý keramický nůž 7,5 cm (černá ergonomická rukojeť, bílá čepel) a jednu keramickou škrabku (černá rukojeť, bílá čepel). Nůž má zapracovanou čepel do rukojeti. Údržba keramických nožů je velmi snadná, stačí umýt pod tekoucí vodou (myčka se nedoporučuje, aby nepraskly při prudkém styku s jiným nádobím a nepoškodila se rukojeť vlivem vysoké teploty). Český atest! získaný v Institutu pro testování a certifikaci ve Zlíně (číslo atestu 472104300).

 

Keramické nože si již našly cestu do mnoha kuchyní, a to nejen ve velkých gastropodnicích, ale i v běžných domácnostech. Pokud dáváte přednost zdravému stravování, dbáte na výběr potravin a přísun důležitých vitamínů, enzymů a minerálů, tak je pro Vás určitě důležitá i správná příprava potravin se správně zvoleným nádobím. Výhody krájení s keramickými noži Vitapura:

Keramické nože přispívají velkou měrou ke zdravému způsobu vaření. Zachovávají vitamíny, enzymy a jsou velmi lehké a praktické - odpadá starost o časté broušení, ostří nelepí a snadno se čistí. Zelenina a ovoce jsou pro nás velmi důležitým zdrojem vitamínů a zdraví vůbec, proto je tak důležité dbát na to, aby se při jejich přípravě tyto cenné látky nepoškodily.



Keramické nože Vitapura jsou vyrobeny z extrémně tvrdého oxidu zirkonia, který se používá např. oblasti medicíny a kosmické techniky. Keramika neabsorbuje chuť ani zápach krájených potravin. Potraviny krájením nezískají kovovou pachuť, jak se často stává při použití ocelových nožů, které zanechávají v potravinách kovové mikročástice. Keramické nože uchovají jídlu jeho čerstvou chuť a ovoce a zelenina po krájení nezhnědne a neztratí hodnotné vitamíny.

  • jsou vyrobeny z oxidů zirkonia a svou tvrdostí se blíží diamantu,
  • zůstanou ostré mnohonásobně déle než kovové čepele,
  • nelepivý povrch se snadno čistí a je mnohem hygieničtější i bezpečnější,
  • snadno krájí všechny druhy potravin, ovoce a zeleniny,
  • zachovávají veškeré vitamíny a enzymy,
  • jsou velice lehké, takže při krájení vynaložíte menší sílu,
  • jsou naprosto zdravotně nezávadné,
  • je odolné korozi a neuvolňuje kovovou chuť.

Údržba keramických nožů je velmi snadná, stačí umýt pod tekoucí vodou (myčka se nedoporučuje, aby nepraskly při prudkém styku s jiným nádobím). Používají se ke krájení zeleniny, ovoce (krájí i velmi měkké ovoce, rajčata apod.) a maso bez kostí (vše v nezmrzlém stavu!). Nesmí se používat k jiným účelům, jako např. k otevírání sklenic, konzerv, jako šroubováky...), protože jsou křehké a zlomily by se.



Při běžném domácím provozu vydrží ostré až 3 roky.



Zasílání novinek e-mailem
Půjčovna šátků