Přemýšlím...

Sirup z jakonu BIO Lifefood

Produkt není k dispozici.

lahodná nízkokalorická přísada


Jakonové hlízy byly odedávna oblíbené starými Inky pro svou sladkost a svěžest. Doteď se na mnoha územích využívají jako běžná strava. Jakonový sirup se vyrábí šetrným odpařováním šťáv vylisovaných z jakonových hlíz při nízkých teplotách. Hlízy jakonu obsahují fruktooligosacharidy, které jsou velmi sladké, pro tělo nicméně nevyužitelné, díky čemuž nezvyšují krevní cukr a jejich kaloriční hodnota je oproti jiným přírodním cukrům a sladidlům velmi nízká. Oligosacharidy jsou navíc významným prebiotikem, aktivují bifidobakterie, potlačují hnilobné procesy a tvorbu toxinů ve střevech a napravují střevní mikroflóru. Tím dochází ke snížení cholesterolu, úpravě krevního tlaku a ke zlepšení vstřebávání vitamínů a minerálů.


Zasílání novinek e-mailem
Půjčovna šátků