Přemýšlím...

XTřezalkový olej Nobilis

Produkt není k dispozici.
má čistící a antimikrobiální účinky, zmírňuje problematické stavy pokožky, podporuje regeneraci při spáleninách, uvolňuje svalové a energetické blokády
 
Popis:
Třezalkový olej se využívá pro své čistící, antiseptické a protizánětlivé účinky. Je vhodný pro ošetření spálené pokožky po nadměrném slunění, k ošetření naraženin, zanícených ran a pohmoždenin, uvolňuje svalové a energetické blokády. Má povzbuzující účinky při depresích a nervových potížích a používá se jako podpůrný prostředek při hormonální nerovnováze a snížené vitalitě. Třezalkový olej dodává pokožce potřebné bioaktivní látky, které zvyšují odolnost. Je vyroben pouze z květů tradičním způsobem. Květ třezalky je ručně sbírán v době příznivého postavení měsíce a vyluhován výhradně přirozeným slunečním svitem. Získaný produkt má sytě rudou barvu a příjemné aroma. Vůně je způsobena třezalkovou silicí. Květ obsahuje katechinové třísloviny, flavonové glykosidy, rutin, quercetin, červený hypericin, pryskyřici, organické kyseliny, provitamin A, vitamin C a další. Nepoužívat při slunění!
 
Použití: Použijte ke kosmetické masáži obličeje, dekoltu či k aromaterapeutické masáži celého těla. Lze jej míchat s jinými rostlinnými oleji a podle žádoucího účinku jej doplňovat éterickými oleji. Přidejte 1 kávovou lžičku do lázně, během koupele ulpí olej na pokožce a po důkladném rozetření navodí příjemný pocit pružnosti a elasticity.
 
Složení: Hypericum Perforatum Flower Extract, Olea Europaea Fruit Oil
Poznámka: Sluneční macerace
 
Objem: 20 ml, 100 ml, 500 ml fialové sklo; 200 ml plastový obal
 


Zasílání novinek e-mailem
Půjčovna šátků